Sunday, November 14, 2010

1st week of 2nd semester (-_-')







assalamualaikum :)

okeh..dh seminggu aku malas nak menulis..
see,aku dah cakap aku ni bukan seorg yg rajin..
*sila klik post ini..

1st week start on 7.11.2010
hmm..mule2 2 rasa ok la jgk..
after almost 2 weeks cuti..dpt jgk jmpe shbt2 yg gile..
aina sofia,nabilah fhirqa,atikah saffi,bahjah nashir,hany,athirah..
heheheh :P

new semester bermaksud new topics for all subjects..
and new lecturer (-_-')
and yes..math is really killing me..
bio sgt best sbb x byk stdy pasal pokok..
*sumpah benci gile nk study pasal pokok..
dan lagi byk diagram daripada ayat2 pekebenda alah 2..
hihihihihi...heaven gile..
chemistry plak..ok la..
x susah x senang..
actually ak mmg suke gile chemy dr dulu..
*special thanx 2 cikgu marlina sbb mmupuk minat aku..wahhh :D


this week jgak ade MUET..
kaw x taw ape 2?
okeh2..aku malas nk terangkan..google la sendiri ye..
harharhar..
psl MUET..okeh..listening mmg aku rasa telinga aku tersumbat..
otak aku pulak rase mcm x boleh nak generate..
yesss!!aku rase aku x bole dpt band 6..
*my teacher said u only can achive band 6 if only u are born with english..
pergh..aku ni melayu tulen taw x..
confirm2 la english aku berteraboq!!
ahhahahah..
essay pulak keluar tajuk yang unexpected..
ish3...mentang2 la dah umur da 18..
hihihi..
soalan nye..
"In an arranged marriage,the choice of a husband or a wife is made by parents or elders"
*aku suke aku suke..
aku agree ye..hahha..
aku pn x tahu knpe aku agree..sedangkan parents aku x mungkin akan carikan utk aku..
mungkin aku akan bincangkan topic ni in my next post..
*maybe
*gambar tiada kena mengena

oh btw,aku nak ucapkan gud luck utk spm candidates..
esp utk adik aku en nazrin mohamed yg macam xde gaya nk amek spm..
hahaha..
x lupe utk sixten of sepintar
ganbatte uols :)
lg sorg x dilupekan utk en azreen roslan bakal abg ipar ku..
hihihihi..

okeh2..cukup2 lah 2 aku merepek..
In the nut shells(wahhh)
sem 2 yg pendek ni aku akan cube utk jadi nerd..
*boleh ke?? :P *sori amalinasahaja..aku suke duh gambar ni..


5 comments:

syeqa[lah!] said...

dh bleh comment ye?
hihihi..amalinasahaja..sila commet ye..

amalina sahaja said...

ha bagus dh boleh. haha

encik azreen roslan ckp thanks :D
haha kau amek dr header aku eh?

syeqa[lah!] said...

ur wlcme back utk chewahh :D
x..aku google pas 2 ak trjmpe..
sory ye..pnjam jap

fairuz.fairuz said...

ele syeqa.bajet nerd pulakk hoho.tak boleh la nak jadi ner.susah untuk org jahat macam kau

syeqa[lah!] said...

eyh..aku ni jahat sgt ke peyuzz..
hahaha