Friday, April 15, 2011

nasik goreng ikan masin*tiada kaitan*




assalamualaikum :)

see..kan aku dah cakap aku tak mampu bertahan.
menulis jugak nampaknya aku pagi2 buta ni.
nak bercerita macam-macam situasi yang jadi saat2 exam ni.

pertama:
ceritanya sangat kelakar.
ada lah sorang mamat ni.
bukan nak mengata,tapi dia ni tekenal kat matriks ni sebab perangai berlagak dia.
walhal,this guy sebenarnye have nothing special pun.

semua orang merungut paper math susah.
even top student pun kata susah.
apatah lagi aku yang biasa2 ni.
one of my friends lalu sebelah mamat ni.
u know what,
dia gebang cakap lebat dekat member dia SELEPAS dia perasan yang my friend ada dekat2 situ.
ayat dia macam ni.

"ish,buat penat je aku study yang susah2 semalam,
bila mai soalan senang mcm tadi aku terus x bleh jawab,"
SAMBIL MENJELING KAWAN AKU.



kelakar kan?
dia mmg tak tahu then dia nak salahkan soalan,
even chinese yang score 4 flat pun kata susah,
inikan pula dia yang actually biasa2 je.



kedua:
buat masa sekarang ni aku dah tak nak ambik kira dah benda yang dah lepas.
let by gone be by gone bak kata mat salleh.
habis je exam muka semua orang mesti monyok gila.
paling obvious lepas exam math hari tu.
tapi aku and my roomate, nabilah fhirqa act mcm biasa.
pak cik kafe sampai kata macam ni.

"kenapa pak cik tgk hampa tak sedih pun?
sengih memanjang.."

this is our answer pak cik,
kalau semua orang tension nanti suasana jadi lagi tegang.
its ok la kalau kita nak menyesal pun.
tapi tak perlu la sampai nak monyok then tak pasal2 kita sendiri yang stress.
senyum and chill lah.
at least kita lagi tenang nak study untuk next subject.
tak de lah terkontang-kanting nak jawab next paper nanti kan.
baru syok nak balas dendam.
hehehe.

*makin stress kalau tenung lama2.hahaha


okeh2.tu saja lah nak cakap.
wait a minute,
tahniah di ucapkan buat skuad seladang sebab berjaya menundukkan si kijang.
4-o..memang hebatte lah!
kejor yeop kejor.
(suara anak jati perak)
that's all.
thanx..doakan untuk my chemistry paper plak ye :)




p/s : baru perasan kena block dekat fb.
well,thanx girl.
at least tak de la susah2 aku nak block kau :D

8 comments:

aiman rashidd said...

HAHAHAHHA gila annoying sheqa . HAHAHA

weh wehhh . masin girl :) LALALA

aku nak tidur . bye bye :)

have anice day !

goodluck !

ciksyeqa said...

taw x pe ma.mmg anoying gila..klau kau dgr sndiri lagi menyampah..bye2.nite.apsal aku masin girl?

.m.u.h.a.m.a.d.n.a.j.m.u.d.d.i.n. said...

aha...gudluck laa akak purdah..haha

ciksyeqa said...

tq la adik cacat.keh3..
jgn nganga besaq sgt..takut aih,

amalina sahaja said...

haha annoying gila. kalau aku dah lama aku sumbat selipar je mulut. haha

takpa awak, awk boleh punyaaaa <3

ciksyeqa said...

hahaha.kelakar weyh org mcm tu.
thanx nome.doakan aku weyh!

p.e.y.u.z. said...

kau tampor je budak tu.kasi kepala berpusing 360 darjah, buat sakit masyarakat je.

kimia ta habis lagi.tapi buat2 dah habis exam pulok. :D

ciksyeqa said...

keh3..bukan selalu peyuzz.heheh