Saturday, June 25, 2011

aku ke rusia.eh tak lah.yaya dan adeeb ke rusia.





assalamualaikum :)


entri kali ini di tuju khas utk yaya and adeeb.
yang akan berangkat ke rusia malam ni.
nak buat video utk korang aku tak berapa nak reti.
nasib baik maher dah buat..
tulis blog pun jadi la kan :)
semoga selamat pergi dan selamat pulang.
kami semua doakan korang.


semoga berjaya dunia akhirat.
jadi engineer yg beriman,insyaAllah.
bi taufiq wannajah.
good luck in your future undertaking.
i love both of you and of course all phalanxer.
jangan lupa kami kat malaysia eh.
insyaAllah kami semua pun tak lupa korang.




gonna miss both of u damn much.yaya.adeeb.


_______________________________________________________


ini jamuan raya time form5.rinduuuu



ini kalau tak silap last tarawikh dkt sepintar.rinduuuu



ini time pagi spm.panjat bukit lah konon.rinduuuu




warghhh...dah setahun lebih tak jumpa korang.
siapla nanti kalau jumpa aku peluk cium sorang2.
hehehe.




p/s : yaya dgn adeeb jgn lupa.
takkan melayu hilang di dunia.
so,kalau ada jejaka rusia yang kacak tu,
jgn cayaq na..hehehe

3 comments:

aiman rashidd said...

wahhhhhhhhhhhh hot nya paen :D hehehe

goodluck yaya and adib , tumpang sheqa je lah , malas nak update . hahaha

lain lah anak buah ben ashaari nih .hahah

ciksyeqa said...

aiman pemalas..dah ada fb page blog kau x nak ckp eh..hebat2..kau lg hebat

shishi.. said...

kenangan yg lalu...klu dikeng mmg indah...hidup yg sekarg dikemudian hr akn jd kengan indah jua...