Sunday, June 12, 2011

i think i'm fallin for u ;)






assalamualaikum :)


kali ni sumpah aku rasa aku dah jatuh cinta..jatuh cinta pandang pertama..cinta mekar untuk selama-lamanya..*ok geli..haha..mencintai MEREKA buat aku jadi gembira..oh TOM and JERRY..




boyfriend pertama si tom.





boyfriend ke-2 si jerry.






jgn risau..saya sayang awk berdua sama rata :)





eh3..kejap..saya jumpa gambar awak berdua time baby la..tak pakai baju lagi..malu la..hehehe.
tapi.awak berdua tetap cute.





baru saya ingat..awak suruh upload gambar kita dating semalam kan..
gambar saya dgn awak..*blushing
tapi ini gambar saya dgn jerry je..takpe.nnt saya ambik gambar dengan awak pulak ye tom.
jgn risau,saya sayang awk jugak :)




p/s : actually.aku sendiri pun tak pasti dua boyfriend aku ni jantan ke betina.
tibai je la kan?hehehe

6 comments:

Eeqa said...

cute wehh. muchoo2. haha

ciksyeqa said...

haha..tgk la gf depa sapa..heheheh

amalina sahaja said...

COMEINYAAAAAA. aku rasa mcm nak picit!

Syed Riduwan Al-Edrus said...

Followw me back at utsyedtheboxes.blogspot.com
TQ

ciksyeqa said...

@nome : kalu nk picit x brani nak bwk jumpa hg..heheh

ciksyeqa said...

@syed : insyaallah :)